Vi ser till att du är nöjd!

Fröjmarksten

Vi är ett lokalt företag som under många år utfört ett flertal arbeten i Nacka och Värmdö. Med stolthet har vi förskönat utemiljön för både privatpersoner och företag!

Vårt mål är att både du och vårt företag ska vara nöjda! Därför är det viktigt för oss att veta vad du förväntar dig av slutresultatet och vi kommer alltid till dig för att ge offerten på plats.

Vi är glada över att många kommer tillbaka till oss för att göra ytterligare stenarbeten eller lämnar rekomendationer om FröjMarkSten till sinna vänner och grannar. Det tolkar vi som ett stort förtroende!

Skälet till detta kan vara att vi ger garantier och är måna om att hålla tidsplaner, offerter och annat som gör att alla blir nöjda!

Titta gärna på bilderna under fliken Galleri, det kanske kan ge dig lite idéer!

Kontaktuppgifter:

Telefon: 08-410 059 80

E-post:

per.hirsch@frojmarksten.se

 

  • Så här arbetar vi

    FröjMarksten är ett företag som månar om att hålla det vi kommer överens om! Det är viktigt både för oss och dig som kund ... Läs mer

Boka ett besök!

Vi kommer kostnadsfritt till dig för att prata igenom det arbete du vill få gjort och hur du tänker dig resultatet. I samband med besöket får du en offert och information om när arbetet kan genomföras, som du tar ställning till i lugn och ro.

Om du väljer att acceptera vår offert kommer vi tillbaka några dagar innan arbetet ska starta och har sedan kontakt tills arbetet är slutfört och vi alla är nöjda med resutatet.

Läs mer

Vad kan vi göra för dig?

Om du vill ha ett arbete genomfört i din utemiljö så kan vi hjälpa dig! Allt som har med sten att göra är vår specialitet! Trappor, murar, gångar, uteplatser, stenklädda pooler, grindstolpar och mycket mer! Titta gärna igenom bildspelen här på vår sida för att se lite av det vi arbetat med genom åren.

Behöver du hjälp med en ny gräsmatta i samband med vårt övriga arbete så ordnar vi det också. Vårt företag samarbetar med andra som är duktiga trädgårdsarkiteter, poolbyggare, snickare så behöver du hjälp av andra hantverkare kan vi ge dig tips.

Läs mer

Sand i säck + leverans

Behöver du fylla på barnens sandlåda?

Du kan beställa leksand i säck och få det levererat till den adress du anger (OBS gäller endast Nacka/Värmdö området).

Läs vidare om hur du beställer sand i säck genom länken nedan.

Hur du beställer sand i säck